Milyen Befektető Ön?

Döntően az önmagunkra egyedileg jellemző személyiségi jegyek határozzák meg, hogy milyen összetételű saját befektetési portfóliót kell összeállítanunk. Ezeknek a mindenkire külön-külön érvényes szempontoknak az összességét nevezzük kockázatviselő képességnek. A jó pénzügyi szakértő első és legfontosabb feladata, hogy egy vizsgálati és elemző rendszeren keresztül mérje fel ügyfelei egyedi élethelyzetéhez igazodó kockázattűrő képességét.

Online ügyfélminősítési teszt:

Ügyfélminősítés lakossági ügyfélnek minősülő magánszemélyek részére

Ügyfélminősítés lakossági ügyfélnek minősülő társaságok részére

 

Társaságunk ügyfélminősítési rendszere

A Geo Professional Portfolio Zrt. által kidolgozott minősítési rendszerben 5 befektetői kategóriát alkalmazunk:

Ezek a kategóriák képet adnak arról, hogy az adott ügyfél hogyan viszonyul a befektetéseire vonatkozó piaci kockázatokhoz, milyen hozamelvárásai vannak, ill. milyen mértékű veszteség az, amit még elfogadhatónak tart. Az ügyfélminősítésen keresztüli kategorizálás legfontosabb oka az, hogy feltárjuk azokat a követendő allokációs irányelveket, melyek összhangban vannak az ügyfelek egyedi elvárásaival, élethelyzetével és kockázatviselési jellemzőivel.

Annak érdekében, hogy megtudjuk milyen befektető Ön kérjük, töltse ki minősítési tesztünket! A kitöltött és nekünk elküldött teszt alapján tudjuk a legmegfelelőbb befektetési politikát ajánlani Önnek.